خدمات سرویس و تعمیر برج خنک کننده چیلر

خدمات شبانه روزی تعمیر برج خنک کننده و سرویس برج چیلر

مجموعه تاسیسات سرویس آماده انجام خدمات تعیر برج خنک کننده و در صورت نیاز سرویس برج خنک کننده را در تمام مناطق تهران به صورت سیار و با پشتیبانی 24 ساعته انجام می دهد. در هر منطقه از تهران و در هر نوع ساختمان مسکونی و اداری می توانید از خدمات تعمیرات برج خنک کننده تاسیسات سرویس کمک بگیرید.

کاربرد اصلی برج خنک کننده چیلر بعنوان پیش خنک کننده چیلر  می باشد. بدلیل اینکه دمای آب ورودی چیلر نباید بالاتر از ۲۹ درجه باشد، اگر دمای آب ورودی بیشتر از آن باشد ، برج خنک کننده چیلر آن را تعدیل کرده و به سمت چیلر هدایت میکند.

گروه تاسیسات ساختمان با دارا بودن اکیپ سرویس چیلر و تعمیر آن، نصب و سرویس برج خنک کننده را نیز جزیی از خدمات خود ارائه مینماید.

معرفی برج خنک کننده معروف به کولینگ تاور

برج خنک کننده به منظور کم کردن دمای آب مصرفی در یک نیروگاه و یا یک واحد صنعتی به کار میروند. تکنولوژی ساخت و طراحی این برجها طی سالهای گذشته پیشرفت شایانی داشته است .

متأسفانه قسمت اعظم تکنولوژی این برجها جنبه آزمایشی دارد و در نتیجه هزینه فراوانی را دربر می گیرد . همچنین به علت حجم زیاد این برجها، هزینه آزمایش کردن برج در اندازه حقیقی آن به مراتب بیشتر می باشد.

بطور کلی عامل خنک کننده در برجهای خنک کننده ، جریان هوا است . برج خنک کننده را بر اساس سطح تبادل حرارت بین آب و هوا به سه دسته کلی تقسیم میکنند. دسته اول برج خنک کننده خشک هستند. در این برجها هوا از روی لوله هایی که آب در آنها جریان دارد عبور میکند .

بنابراین مکانیزم انتقال حرارت شبیه به مبدلهای حرارتی معمولی است و از روشهای اختلاف دمای میانگین لگاریتمی (LMTD) یا تأثیر تعداد واحدهای انتقال حرارت (NTU – ۴) می توان استفاده کرد . نقش برج در این شکل از انتقال حرارت تأمین جریان هوای لازم در قسمت مبدل حرارتی است.

برج خنک کن مرطوب

دسته دیگری از برج خنک کننده که کاربرد بیشتری دارند ، برجهای خنک کن مرطوب هستند . این برجها از لحاظ ساختمان ظاهری شبیه به برجهای قبل هستند. اما در این نوع برجها به جای لوله های آب هسته های خنک کننده جایگزین می شوند . آب وارد شده به برج روی هسته های خنک کننده ریخته میشود و به سمت پایین جریان می یابد.

هوا از روی سطح آب جاری گذشته و انتقال حرارت بین آب و هوا صورت می گیرد . در حقیقت در این نوع از برجها ، تماس بین آب و هوا بصورت مستقیم می باشد .

بنابراین انتقال حرارت به دو شکل محسوس و غیر محسوس انجام می گیرد. شکل محسوس انتقال حرارت ناشی از اختلاف دمای آب و هوا است که موجب اختلاف انتالپی بین دو جریان مذکور می شود و در نتیجه انتقال حرارت بین این دو جریان بوجود می آید .

شکل غیر محسوس انتقال حرارت ناشی از فرآیند انتقال جرم و گرمای نهان ناشی از تبخیر آب است.

بنابراین می توان گفت که ظرفیت خنک کنندگی این دسته از برجها نسبت به دسته قبل بیشتر است . البته به علت تبخیر آب در طی فرآیند ، وجود یک منبع تأمین کننده آب مصرفی ، در این برجها الزامی است.

تعمیر برج خنک کننده چیلر

ما روزهای تعطیل و ساعات خارج از وقت اداری نیز خدمات تعمیر برج خنک کننده چیلر را انجام می دهیم. منتظر تماستان هستیم.

برجهای ترکیبی خنک کن تر – خشک

دسته بعدی برجهایی هستند که بصورت ترکیبی از دو نوع قبل ساخته می شوند . یعنی قسمتی از انتقال حرارت بصورت تماس غیر مستقیم آب و هوا و قسمت دیگری بصورت تماس مستقیم آب و هوا ، انجام میشود .

نحوه قرار گرفتن هسته های خنک کننده و لوله های مبدل حرارتی ، به صورتهای مختلف امکان پذیر است . ترثیب قرار گرفتن هسته های خنک کننده و لوله های مبدل حرارتی به شرایط مکانی و محیطی ، ظرفیت برج ، ابعاد برج و هزینه آن بستگی دارد .

در شکل زیر چند ترکیب مختلف از برجهای ترکیبی تر – خشک دیده می شود.

تعمیر برج خنک کننده چیلر

برج خنک کن خشک و مرطوب

برج خنک کننده خشک برای مناطقی که کمبود آب وجود دارد ، بکار برده می شوند . زیرا در این مناطق مصرف آب به صرفه نیست. اما در مناطقی که منبع آب ، مثل دریا و با رودخانه وجود دارد ، با توجه به ظرفیت خنک کنندگی بیشتر ، برجهای خنک کن مرطوب به کار برده می شوند . بین این دو نوع از شرایط ، می توان از برجهای ترکیبی استفاده کرد .

دسته بندی برجهای خنک کننده مرطوب

برجهای خنک کن مرطوب را براساس جهت جریان هوا و آب نسبت به یکدیگر به دو دسته تقسیم می کنند .

دسته اول برج خنک کننده با جریان مخالف هستند .

در این نوع از برجها جریان هوا و آب عکس یکدیگر هستند ؛ یعنی جریان آب از بالا به پایین و جریان هوا از پایین به بالا است. در حقیقت جریان ها را می توان در یک راستا بررسی کرد . دسته دوم برجهای خنک کننده , جریان متقاطع هستند .

در این نوع برجها جریانهای آب و هوا نسبت به یکدیگر عمود هستند و بنابراین جریانها با دو امتداد باید مشخص کرد . همین امر باعث می شود که تحلیل جریان کمی مشکل تر شود . این نوع از برجها توسط کلی بطور کامل بررسی شده اند . معمولا برجهای کوچک را از این نوع می سازند .

تئوریهای حاکم بر برج خنک کننده مرطوب برای هر دو نوع شبیه به هم هستند و جز در مواردی اندک که ناشی از جهت جریان های آب و هوا است ، هیچ اختلافی بین این دو نوع برج وجود ندارد . در این بحث فقط برجهای با جریان مخالف مورد بررسی قرار میگیرند .

برجهای خنک کن با توجه به نیروی هوا

برجهای خنک کن مرطوب از نظر نیروی بوجود آورنده جریان هوا به دو دسته کلی تقسیم می شوند .

دسته اول برج خنک کن با جریان اجباری

در این برجها جریان هوا توسط یک یا چند فن بوجود می آید. خود این برجها براساس محل قرار گرفتن فنها به دو دسته تقسیم می شوند ؛ اگر فن در بالای برج قرار بگیرد و هوا را از داخل برج بمکد ، نوع مکشی نامیده می شود .

اگر فن در پایین برج قرار بگیرد و هوا را به داخل فضای برج براند ، نوع رانشی” نامیده می شود . برجهای خنک کننده با جریان اجباری کاربرد بیشتری نسبت به برج خنک کننده با جریان طبیعی دارند .

زیرا اولا اندازه این برجها می تواند کوچک و با بزرگ باشد و ثانيا توسط تغییر چرخش فن و یا تغییر زاویه های پره های فن می توان کنترل بیشتری روی عملکرد برج داشت . در شکل زیر چند نوع برج خنک کننده مرطوب با جریان اجباری نمایش داده شده است.

تعمیر برج خنک کننده چیلر

دسته دوم برج خنک کننده با جریان طبیعی

دسته دوم برج خنک کننده با جریان طبیعی هستند . در این برجها نیروی غوطه وری ناشی از اختلاف چگالی هوای داخل برج و هوای محیط ، جریان هوا را بوجود می آورد .

خصوصیت بارز این برجها ارتفاع زیاد آنها است ، زیرا هرچقدار ارتفاع بدنه مخروطی برج بلندتر باشد، نیروی غوطه وری آن بیشتر می شود . در ضمن این نوع از برجها ، باتوجه به قیمت زیاد آنها، برای ظرفیت های خنک کنندگی زیاد به کار می روند .

اگر برج خنک کننده چیلر شما خراب شده اس می توانید بر روی ما حساب ویژه ای باز کنید. ما بهترین تعمیرکاران برج خنک کننده چیلر را در سراسر تهران در خدمت داریم. در هر ساعت که تماس بگیرید ما در اسرع وقت خود را خواهیم رساند.

Facebook
Twitter
LinkedIn

باعث دلگرمی ماست اگر نظرتان را در پایین همین صفحه بنویسید. سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 11 =